Aspecte Umane ale Mediului Operațional

Aprilie 2012 – Noiembrie 2014 |

Locația:

Proiectul privind Apecte Umane ale Mediului Operațional a fost menit să consolideze măsurile de menținere a păcii, reconstrucția post-conflict și a capacităților de construire a unei națiuni. Am participat alături de think-tank-uri renumite la nivel mondial, experți și cadre universitare din SUA, Marea Britanie, Germania, Olanda, Republica Cehă, Slovacia, Libia etc. Evenimentul a fost finanțat de NATO.

Societatea Civilă și Solidaritatea pe timp de Criză

Iunie 2014 | Național

Locație: București

Conferința a urmărit identificarea rolului pe care îl joacă societatea civilă în găsirea soluțiilor dar și de a sublinia importanța solidarității pentru a depăși o criză. Evenimentul a fost organizat de Asociația Națională a Birourilor de Consiliere pentru Cetățeni.

Mai multe detalii: https://joieu.net/2014/06/06/the-civil-society-and-solidarity-in-times-of-crisis-debate/

Conectarea cu Europa

13 Iunie 2014 – 31 Octombrie 2014 | Internațional

Locație: Kosovo

În ideea de a promova cooperarea economică și crearea oportunităților de investiții –  într-o națiune în curs de definire aflată în contextul de reconstrucție post-conflict – am organizat o vizită a oamenilor de afaceri români în Kosovo între 21 și 24 Iulie. Evenimentul a fost finanțat de Kosovo Foundation for Open Society.

Raport (Eng.): Link/pdf

Publicație: http://dilemaveche.ro/sectiune/ce-lume-traim/articol/exista-viata-kosovo

Polania Transformată

28 Mai 2014 | Internațional

Locația: Varșovia

Participarea la conferința Poland Transformed a cărei tematică a abordat rolul mediului de afaceri în transformarea Poloniei. Evenimentul a găzduit lideri în afaceri, formatori de opinie și jurnaliști.

Volumul 7 teme fundamentale pentru România

Mai 2014 | Național

Locația: Editura RAO, București

A fost lansată colecția de articole sub denumirea de 7 teme fundamentale pentru România, volum ce cuprinde direcții strategice pentru România. Contribuția noastră a constat în publicarea lucrării Revoluțiile anonime în jurul lumii. Evenimentul a fost susținut de Club Romania.